“Voor zoveel jullie dit een van mijn minste broeders hebt gedaan, zo heb je dat voor mij gedaan” -Matteus 25:40

Acties

Elk jaar houdt Stichting ‘Iemand geeft om mij’ in december de Sint- en kerstactie! Via bakkerij Eshuis(Moerkapelle) en bakkerij Bos(Maarsbergen) leveren wij boterletters etc. aan bedrijven. Dus een lekkernij voor het personeel of relaties tijdens de feestdagen en tegelijkertijd het meisjeshuis in Sri Lanka steunen! Bij interesse kunt u contact op nemen via info@iemandgeeftommij.nl

Twee keer per jaar - in het voorjaar en najaar - houden we in Moerkapelle een stroopwafelactie waarbij we met echte Goudse stroopwafels van Markus uit Waddinxveen langs de deuren gaan. Dit is iedere keer weer een groot succes.

Kok Dubois kookt ieder jaar rond februari heerlijke erwtensoep voor onze stichting. Liters soep gaan er dan doorheen. Inmiddels een begrip in Moerkapelle. Dhr. Dubois is een bekende kok bij het koninklijk huis en kookt met alle liefde voor onze stichting.

Theo en Marijke Diepeveen met hun dochters Emma en Julia bakken ieder jaar rond oudejaarsdag oliebollen. Hierbij worden ze geholpen door andere vrijwilligers. Top!

Wat klein begonnen is vanuit een Bijbelkring is uitgegroeid tot een groot succes. Met meerdere dames naaien we bijbelhoezen etc. Iedereen kan zijn hobby hierin kwijt voor het goede doel. We mogen op verschillende vrouwendagen staan om de spullen te verkopen. Inmiddels liggen de hoezen/ sleutelhangers en sieraden ook bij de evangelische boekhandel De Rank in Veenendaal, De Wedloop in Barneveld en De Goede Herder in Zoetermeer. Wilt u onze bijbelhoezen ook verkopen in uw winkel? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de bijbelhoezen hier!

Zelf een leuke bijbelhoes voor maar € 7,50 bestellen? Mail naar info@iemandgeeftommij.nl

Ieder jaar is er rond mei een rommelmarkt in Benthuizen.